Hvor går Touren hen? Målet er klart – Paris!

lemo-recruitment ApS ønsker alle en dejlig sommer. Hvor går “Touren” hen? Det evige tilbagevendende spørgsmål hver sommer.

For Team Rynkebys fantastiske cykelryttere står målet dog altid helt klart i horisonten. Paris! Og lemo-recruitment ApS er med! I hvert fald på tøjet og i tankerne.

Godt kæmpet alle ryttere og frivillige hjælpere. I fortjener hver og en den største tak for et unikt bidrag til indsamlingen til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Målet er klart

Som sagt står Team Rynkebys mål jo altid klart. Paris! Hvilke veje der fører dem til Paris, er til gengæld det helt store spørgsmål hvert år.

Og hvad med dig og og dine mål? Hvor går din Tour hen? – og af hvilke veje?

Som individ, og ikke mindst som virksomhed, gælder det jo konstant om at finde nye veje, og opsætte nye og ambitiøse mål. Ellers risikerer man at blive sat af hovedfeltet.

I en helt uforudsigelig, omskiftelig og ekstrem foranderlig verden som vi lever i, er det helt essentielt, at man forsøger at sætte retning, følger med, tilpasser sig, udfordrer sig selv og ikke mindst er tro mod sig selv og sine idealer.

Har du behov for sparring på, hvordan du når dine personlige og karrieremæssige mål, er du meget velkommen til at kontakte os. Se nærmere om vores coaching program.

Målet er nået

lemo-recruitment ApS ønsker alle en dejlig sommer. Sådan indledes dette blokindlæg. Heri ligger implicit også en kæmpe tak til alle kunder, kandidater, hjælpere og samarbejdspartnere omkring Team-lemo.

Vi er godt nok ikke i Paris andet end på tøjet. Men vores Tour har også budt på fantastiske perspektiver og oplevelser, nye alliancer, uforudsete stigninger, krævende angreb og desværre også tabte slutspurter.

Men vores virksomheds Tour har været helt forrygende. Vi har nemlig allerede passeret målstregen for i år! De forretningsmæssige mål vi satte os i starten af året er indfriet. Uden jer kære kunder og kandidater var det selvsagt ikke lykkedes. Mange, mange tak.

Så efter en dejlig sommerferie med dem vi holder af, er vi klar til et forhåbentligt lige så forrygende andet halvår. Vi “vender cyklen” og fortsætter jagten på nye etapesejre og bjergpoint.

Pas på hinanden, vær der for hinanden og støt hinanden. Sådan når man sine mål!

lydhør-enkel-målrettet-ordentlig, det er lemo.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.