Rekruttering i Aarhus

Hvis du har behov for hjælp til rekruttering, karriereudvikling eller måske interim HR i Aarhusområdet, er lemo-recruitment ApS der for dig. Udover at vi har et solidt indblik i den generelle udvikling på arbejdsmarkedet, gør vi en stor indsats for at sætte os ind i de lokale, branchespecifikke og personlige forhold, der gør sig gældende for den gode og langvarlige relation mellem arbejdsgiver og medarbejder. Dette ser vi som helt afgørende for succes.

Til dig, der leder efter drømmejobbet:

Vi matcher virksomhed og medarbejder i Aarhus

 • Solid erfaring som rekrutteringsspecialist i Aarhus
 • Bred kandidatdatabase
 • Stort netværk af samarbejdspartnere indenfor coaching- og karriereudvikling i Aarhus

lemo-recruitment ApS – din rekrutteringspartner i Aarhus

Derfor skal du samarbejde med os om rekruttering

Finder man nu også en rekrutteringskonsulent, der adskiller sig signifikant i rekrutteringsprocessen?

Ja. lemo-recruitment skiller sig ud fra mængden.

Ud over naturligvis at tilbyde en top professionel og gennemprøvet rekrutteringsproces med 6 måneders garanti, tilbyder vi også det koncept, som vi hos os kalder “slot-recruitment“. Det kan i sin enkelthed overføres og sammenlignes med flybranchens “slots” til ventende fly før take off. Et “slot” er med andre ord et nøje afgrænset “action-vindue”, som besætningen får tildelt til at agere indenfor.

Hos os er det dog noget mere jordnært. Vi tilbyder nemlig at bistå med specifikke og udvalgte “slots” i rekrutteringsprocessen. Hermed “cost” minimerer vi rekrutteringen for dig, der måske selv har ressourcerne og kompetencen til at gennemføre udvalgte dele af processen. Således justerer vi blot vores “slots” i din rekruttering lige nøjagtig der, hvor du har behov for støtte og sparring. Billigere, enkelt, fleksibelt og målrettet – og stadig er procesoutputtet et professionelt resultat. Det er samarbejde.

Du skal således vælge lemo-recruitment som rekrutteringspartner, hvis du ønsker et skræddersyet rekrutteringssamarbejde, der passer præcist til din virksomheds behov.

Vores netværk og kandidater

Vi har gennem tiden opbygget et solidt forretningsnetværk, og vi har en bred vifte af kompetente kandidater i vores karrierekartotek. Derfor kan vi relativt hurtigt etablere kontakten til egnede kandidater i Aarhusområdet, som vi naturligvis screener og forhåndsinterviewer efter aftale, før de præsenteres for virksomheden.

Som testplatform i rekrutteringsprocessen anvender vi GARUDA kompetenceprofil og logikanalyse. Disse to tests giver et tilbundsgående billede af kandidatens dybereliggende personlighedstræk samt kognitive kapacitet inden for verbal, nummerisk og rummelige intelligens.

Vil du vide mere om vores populære “slot-recruitment” koncept og virksomhedskompetencer i øvrigt, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi er her for dig.

  Jeg ønsker, at lemo-recruitment kontakter mig


  Kontakt os for en uforpligtende snak om
  mulighederne for rekruttering i Aarhus

  Eller for den sags skyld karriereudvikling eller interim HR i Aarhus.

  The Next Move – er det rekruttering,
  karriereudvikling eller interim HR?

  Rekruttering i aarhus


  Garanteret professionel og effektiv håndtering af rekrutteringen fra start til slut.

  Outplacement i aarhus

  Personligt tilpassede afklaringsforløb til opsagte medarbejdere, så de klædes godt på til nye jobmuligheder.

  Karriereudvikling i aarhus

  Certificeret coaching med fokus på potentiale og muligheder.

  Interim HR ASSISTANCE i aarhus

  HR sparring indenfor alle feltets discipliner.