Kontakt til de bedste kandidater

Du skal vælge lemo-recruitment som samarbejdspartner, fordi vi har et solidt netværk af professionelle aktører.

Du skal vælge lemo-recruitment som samarbejdspartner, fordi vi igennem mange år i markedet har opbygget et solidt netværk af professionelle aktører, og har kontakt til nogle af de bedste kandidater inden for mange brancher og fagområder.

Derfor kan vi relativt hurtigt etablere kontakt til potentielle kandidater, som vi naturligvis forhåndsscreener og interviewer, inden de præsenteres for virksomheden.

Dernæst er vores rekrutteringskoncept markant anerledes end mange andre kollegers i rekrutteringsbranchen. Ud over naturligvis at udbyde en fuld rekrutteringsproces med 6 måneders garanti, udbyder vi også det koncept vi kalder “slot-recruitment“. I overført betydning kan det sammenlignes med flybranchens “slots”, til ventende fly, før take off.

Hos os er det dog noget mere jordnært. Vi tilbyder at bistå vores kunder med udvalgte “slots” i rekrutteringsprocessen, Hermed minimerer vi omkostningerne for de af kunderne, der ønsker eller måske selv har ressourcerne og kompetencerne til at gennemføre dele af processen.

Vi har således konceptet til at indgå hvor det skal være i rekrutteringsprocessen, med alt fra udarbejdelse af stillingsopslag over personligheds – og logiktests, samtaleplanlægning til specifikke onboarding anbefalinger.

Kunden bestemmer suverænt hvilket “slot” der ønskes, og prisen fastsættes herefter på et fair og særdeles attraktivt niveau. Nemt og bekvemt.

De bedste kandidater

Kontakt os endelig uforpligtende, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan møde de bedste kandidater.

Se vores ledige stillinger her.