Videre i job

Outplacement - videre i job. Vi er målrettede omkring dig og din nye karriere.

Hvad er outplacement

Outplacement er et individuelt tilpasset afklaringsforløb, som vi tilbyder en medarbejder eller leder, som er blevet opsagt. Når man pludselig og uforskyldt befinder sig “in between jobs”, kan det være en psykologisk barriere, eller endog direkte blokering for nogle, igen at se fremad mod et andet job på konstruktiv vis.

Derfor kan det for være særdeles givtig for en opsagt medarbejder at sparre med en helt udenforstående om situationen, blive målrettet omkring sit CV, sociale profiler og få hjælp til at oprette diverse jobagenter på relevante job sites.

I forbindelse med større organisationstilpasninger efterspørger nogle virksomheder desuden, at en ledergruppe klædes på til at håndtere de ikke-opsagte medarbejdere. Det kan vi naturligvis også være behjælpelig med.

Det ultimative mål med outplacement

Målet med forløbet er uomtvisteligt, nemlig at vedkommende får støtte, vejledning og sparring til igen at komme i arbejde. Du kan således regne med, at vi “bliver hos dig”, til du er i job igen.

Gennem et veltilrettelagt forløb hjælper vi dig med at afklare dine fremtidige ønsker og muligheder for job og/eller uddannelse.

Videre i job – hvordan

Før vi kan gøre dette, kræver det en grundig gennemgang og afdækning af dine kompetencer, personlige forhold og visioner, din personlighed, motivation , CV, LinkedIn profil mm.

En central del i Outplacement – videre i job – er således at skabe klarhed over, hvad du kan og vil, så du fremstår skarp og professionel i ansøgningsfeltet til dit nye job.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om hvordan vi kan hjælpe dig.