Ny Search Konsulent

Ny Search & HR-konsulent er ansat i lemo-recruitment ApS.

Vi oplever en stadig stigende interesse for vores rekrutterings- og HR-ydelser.

Derfor kan vi nu glædeligt meddele, at vi har fået et par ekstra og særdeles kompetente hænder med i teamet. 

Vi har netop ansat Sigrid Galle, som vores nye Search og HR-konsulent.

Sigrid, i daglig tale kaldet Siggy, kommer bl.a. til at forestå den indledende search og første kontakt til vores kandidater. Desuden vil hun forestå opdyrkningen af nye og innovative forretningstiltag i virksomheden.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og vil arbejde benhårdt for at finde de bedste match for både kunder og kandidat” – udtaler Siggy.

Med erfaring som searcher og HR-konsulent, og som uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation i Engelsk, vægter Siggy kommunikationen højt. Kommunikation er fundamentet, og former mange af de forventninger der er til kandidater og mere generelt til arbejdspladser og kommende arbejdsgivere, og her er Siggy rigtig stærk.

Siggys interesse for det internationale perspektiv startede allerede ved barnsben, da hun er opvokset i Dubai og har boet der i godt 15 år med sin familie.

“Dubai er klart et globalt samlingspunkt for det interkulturelle, og det er bl.a. dette internationale udsyn, vi mener, kan være med til at innovere lemo-recruitment ApS, da vi ser, at vi i Danmark fremover kommer til at rekruttere og HR-facilitere endnu flere udenlandske medarbejdere til de danske virksomheder, end tilfældet er i dag” – supplerer Siggy

Et stort velkommen til dig Siggy. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og den udvikling vi sammen kigger frem mod.

Du er meget velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker information om vores ydelser.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.