Rekruttering

Professionel og effektiv i vores rekruttering af dine nye medarbejdere. Med garanti.

Derfor skal du bruge lemo-recruitment som partner

Ofte er det er en uvant disciplin for de fleste at rekruttere nye medarbejdere til virksomheden.

Samtidig involverer det som regel en del ressourcer i organisationen at sikre en vellykket rekruttering.

Desuden er det vigtigt, at kandidaterne oplever en smidig, professionel og kompetent proces, både op til, under og efter forløbet. Det betyder rigtig meget for kandidaterne, og ikke mindst for de der ikke får tilbudt jobbet.

For virksomheden er det vigtigt at rekruttere den helt rigtige medarbejder i ”første hug”, da en fejlansættelse er dyr.

Her kan lemo-recruitment qua sin mangeårige erfaring i search, personlighedstest og onboarding anbefalinger hjælpe med en professionel rekruttering.

Vi tilbyder en gennemprøvet rekrutteringsproces, hvor du, mens vi arbejder for dig, kan fortsætte med at lægge kræfterne i det, som du brænder for.

Vi tager os af alle dele af processen, lige fra stillingsopslaget til medarbejderen har indtaget sin plads i virksomheden. Nemt og bekvemt. Og det endda med garanti!

Læs i øvrigt mere om vores fleksible “slot” recruitment koncept.

Kvalificeret og udfordrende sparring

Hos os får du en målrettet, motiverende men også udfordrende sparring omkring din virksomhed og det job, som din nye medarbejder skal varetage.

Vi er lydhøre over for dine konkrete ønsker til processen, og vi tilknytter en fast konsulent under hele forløbet.

Det sikrer en optimal interaktion mellem din virksomhed og lemo-recruitment, da det kan tage nogen tid at finde den helt rigtige medarbejder.

Tidsfaktoren afhænger i høj grad af jobbets kompleksitet, herunder om specialiseringen er så høj, at vi skal kigge ud over Danmarks grænser.

Er det tilfældet, rådgiver vi via SIRI i forhold til at få den udenlandske medarbejder hentet til Danmark, m.h.p. at indhente arbejds- og opholdstilladelse.

Er du job- og karrieresøgende, og ønsker du dig en ny arbejdsgiver, så kontakt os endelig for en dialog om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.