Vi tilbyder

Fuld rekrutteringsproces eller “slot-recruitment”

Igennem mange år i markedet har vi opbygget et solidt netværk af professionelle aktører, og har kontakt til nogle af de bedste kandidater inden for mange brancher og fagområder.
Derfor kan vi relativt hurtigt etablere kontakt til potentielle kandidater, som vi naturligvis forhåndsscreener og interviewer, inden de præsenteres for virksomheden.
Vores rekrutteringskoncept er markant anerledes end mange andre kollegers i rekrutteringsbranchen. Ud over naturligvis at udbyde en fuld rekrutteringsproces med 6 måneders garanti, udbyder vi også det koncept vi kalderslot-recruitment. I overført betydning kan det sammenlignes med flybranchens “slots”, til ventende fly, før take off.
Hos os er det dog noget mere jordnært. Vi tilbyder at bistå vores kunder med udvalgte “slots” i rekrutteringsprocessen, Hermed minimerer vi omkostningerne for de af kunderne, der ønsker og selv har ressourcerne og kompetencerne til at gennemføre dele af processen.

Som kunde vælger du/I hvilke dele af rekrutteringsprocessen vi skal hjælpe med, og vi aftaler en individuel – og fair – pris, for den løsning I har behov for. Kontakt os for at høre mere.
Vi har således konceptet til at indgå, hvor det for dig giver mest mening i rekrutteringsprocessen:

  • Udarbejdelse af stillingsopslag
  • Annoncering
  • Search/kontakt til- og screening af kandidater
  • Personligheds- og logiktests
  • Samtaleplanlægning
  • Digital referencetagning
  • Onboarding anbefalinger

Coaching

I Lemo-recruitment er vi Mannaz certificerede i 5K coachingmodellen. Modellen styrer coachen og dig igennem et forløb der sikrer, at du efter coaching samtalen, eller samtalerne, er i stand til selv at sætte en klar retning for at nå dine arbejdsrelaterede eller private mål.
Læs mere

Outplacement

Outplacement er et individuelt tilpasset afklaringsforløb, som vi tilbyder en medarbejder eller leder, som er blevet opsagt. Når man pludselig og uforskyldt befinder sig “in between jobs”, kan det være en psykologisk barriere, eller endog direkte blokering for nogle, igen at se fremad mod et andet job på konstruktiv vis.
Læs mere