Glædelig jul og godt nytår 2023

Endnu et år er snart gået. lemo-recruitment ApS har igen haft et helt fantastisk år. Her hvor 2022 går på hæld, vil vi således benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår 2023.

På trods af verdens udfordringer med en frygtelig krig i Europa, fortsatte Corona udbrud, klimaudfordringer, energikrise etc. etc. kan vi se tilbage på et forrygende 2022. Vi har igen registreret en øget kundetilgang, og vi er nu tre kolleger i lemo-recruitement ApS.

Mange af vores kunder har indledningsvis signet op via vores “slot-recruitment” koncept, og er derefter glædeligt vendt tilbage med ønsket om et mere formelt rekrutteringssamarbejde.

Mange, mange tak for det gode samarbejde til alle vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst de mange kompetente og motiverede kandidater vi har haft i proces.

Donationer

I 2022 har lemo-recruitment ApS igen efter bedste evne forsøgt at leve op til udvalgte FN´s verdensmål. Vi fokuserer fortsat på verdensmålene nr. 1, 2, 3, 5 og 7. Vi prøver konstant at optimere processer og aktiviteter for at minimere vores “footprint”. Hertil har vi fortsat øje for behovet for donationer til nøje udvalgte projekter og initiativer.

Bl.a. har vi doneret til Danmarksindsamlingen og støtter igen i 2023, vi har støttet en privat arrangeret evakueringsindsats i Ukraine, vi har “været med” Team Rynkeby i Paris for Børnefonden, og senest har vi givet et medlem hos Team Fit&Sund en god økonomisk håndsrækning til at sikre en individuel og målrettet oplevelse for vedkommendes sundhed og trivsel. Desuden holder vi meget af vores lille sponsorbarn Katerin Anayeli Mejia Herrera fra Guatemala i Sydamerika.

Vi fortsætter ufortrødent i 2023 med at hjælpe værdigt trængende enkeltpersoner, organisationer, foreninger etc. Vores tilgang er indiskutabel, nemlig at vi alle efter evne bør bidrage til at sikre en fredeligere og bedre verden! Således være det.

Rigtig glædelig jul og godt nytår 2023.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.