Rekruttering, “cost” tilpasset dine behov

Kære virksomhedsejer. Er du mon nogensinde blevet kontaktet af en ekstern rekrutteringskonsulent, der gerne vil drikke en kop kaffe med dig? Fordi tilgangen menes at være anderledes end hos kollegerne i branchen. Vi siger ikke, at vi er anderledes. Vi siger rekruttering, “cost” tilpasset dine behov – det er dét vi kalder “slot-recruitment”.

Derfor skal du samarbejde med os om rekruttering

Finder man reelt en rekrutteringskonsulent, der adskiller sig markant i rekrutteringsprocessen? Ja. lemo-recruitment skiller sig ud fra mængden. Ud over naturligvis at tilbyde en top professionel og gennemprøvet rekrutteringsproces med 6 måneders garanti, tilbyder vi også det koncept, som vi hos os kalder “slot-recruitment“. Det kan i sin enkelthed overføres og sammenlignes med flybranchens “slots” til ventende fly før take off. Et “slot” er med andre ord et nøje afgrænset “action-vindue”, som besætningen får tildelt til at agere indenfor.

Hos os er det dog noget mere jordnært. Vi tilbyder nemlig at bistå med specifikke og udvalgte “slots” i rekrutteringsprocessen. Hermed “cost” minimerer vi rekrutteringen for dig, der måske selv har ressourcerne og kompetencen til at gennemføre udvalgte dele af processen. Således justerer vi blot vores “slots” i din rekruttering lige nøjagtig der, hvor du har behov for støtte og sparring. Billigere, enkelt, fleksibelt og målrettet – og stadig er procesoutputtet et professionelt resultat. Det er samarbejde.

Du skal således vælge lemo-recruitment som rekrutteringspartner, hvis du ønsker et skræddersyet rekrutteringssamarbejde, der passer præcist til din virksomheds behov.

Vores netværk og kandidater

Vi har gennem tiden opbygget et solidt forretningsnetværk, og vi har en bred vifte af kompetente kandidater i vores karrierekartotek. Derfor kan vi relativt hurtigt etablere kontakten til egnede kandidater, som vi naturligvis screener og forhåndsinterviewer efter aftale, før de præsenteres for virksomheden. Som testplatform i rekrutteringsprocessen anvender vi GARUDA kompetenceprofil og logikanalyse. Disse to tests giver et tilbundsgående billede af kandidatens dybereliggende personlighedstræk samt kognitive kapacitet inden for verbal, nummerisk og rummelige intelligens.

Vil du vide mere om vores populære “slot-recruitment” koncept og virksomhedskompetencer i øvrigt, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi er her for dig.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *