Glædelig Jul og godt Nytår 2022

Julen er forventningens tid. Familiens og glædernes tid. Men juletiden kan også bruges til at reflektere over året, der er gået. Det vil vi med dette blogindlæg også gøre i lemo-recruitment ApS. Vi vil således bruge tilbageblikket og refleksionen på at skue ind i fremtiden. Det bliver vores “Next Move”. Glædelig Jul og godt Nytår 2022.

Når man mentalt befinder sig i refleksionens domæne, hvilket man ofte gør som menneske eller virksomhed på vej mod sit “Next Move”, er der ofte mange tanker og muligheder, der skal holdes styr på.

Der kan tillige være mange og stærke følelser i spil. Nogle har glædeligt oplevet en dybfølt lykke, andre har oplevet uerstattelige tab, nogle har følt afmagt, og andre har utrætteligt kæmpet imod alle ods, særligt som følge af Covid-19 Pandemien. Lad os sammen håbe på, at vi meget snart kan ligge denne helt ufattelige samfundsmæssige og menneskelige tyngde bag os.

lemo-recruitment ApS 2021

Vi har mødt rigtig mange dejlige mennesker og helt fantastiske virksomheder i løbet af året. Hver i sær har de haft sin unikke historie at berette. Vi er ydmyge over at få lov at komme helt tæt på jer, og høre begrundelserne for jeres valg og prioriteringer i forhold til jeres “Next Move”. I ønskes alle en glædelig Jul og godt Nytår 2022. Tak for det gode samarbejde, som vi håber, at vi kan styrke yderligere i årene fremover.

Hvis vi vender blikket indad mod os selv, er det første der trænger sig på en dybfølt lykke. lemo-recruitment ApS går i januar md. ind i sit 5 år. Hvor er det dejligt, at vi er nået hertil.

Bæredygtig rekruttering og forretningen

I relation til virksomhedens DNA har vi i 2021 arbejdet intenst på at styrke vores bæredygtighedsprofil, hvilket vi med al respekt synes, at vi er lykkedes med. Vi oplever tillige rigtig fine tilbagemeldinger og ikke mindst nysgerrighed omkring dette område fra flere af vores kunder.

Selv vores julegave til kunderne i år står i bæredygtighedens tegn. Med denne er vi nemlig gennem UNHCR med til at sikre uddeling af ikke mindre en 10.000 liter rent drikkevand til udsatte børn i nogle af verdens mest belastede regioner. Vi er glade for, at vi med vores beskedne bidrag kan være med til at gøre en lille forskel ved at støtte aktivt op om forskellige bæredygtighedsinitiativer. Mange bække små, gør som bekendt en stor å.

Forretningsmæssigt oplever vi fortsat stor fremgang på rekrutteringsområdet. Det har bl.a. medført, at vi i slutningen af 2021 oprustede yderligere på markedsføringen og på vores search og headhunt aktiviteter. Vi siger endnu engang velkommen til Pia Rosenbjerg i denne funktion.

I tiden fremover vil vi arbejde på yderligere at styrke vores øvrige forretningsområder, særligt Interim HR delen, hvortil lemo-recruitment ApS internt råder over stærke organisatoriske, udviklingsrettede og ikke mindst juridiske kompetencer.

Desuden vil vi utrætteligt fortsætte vores arbejde omkring udvalgte projekter, der kan være med til at afskaffe fattigdom, sikre udsatte et måltid mad, støtte op om børns uddannelse og pigers rettigheder, og ikke mindst ønsker vi fremover at øge investeringerne kraftigt i mere bæredygtige energiformer.

Det er lemo-recruitment ApS “Next Move”. Hvad mon skal være dit/jeres?

TAK

Slutteligt et tusind tak til alle vores kunder, kandidater, leverandører og ikke mindst lemo-hjælpere omkring os for at I vil være med på rejsen. Vi vil gøre alt vi kan for fortsat at leve op til jeres tillid.

Endnu engang ønsket om en glædelig Jul og godt Nytår 2022 til alle.

lemo-recruitment ApS

Morten Madsen, CEO

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *