lemo-recruitment ApS støtter op

Danmarks Indsamlingen 2021 kalder på danskernes store hjerte til fordel for coronakrisens børn. lemo-recruitment ApS støtter op! Dér, hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem. Konsekvenserne er fatale for verdens mest udsatte, og ofte er de mindste de største ofre. For selvom det ikke umiddelbart er børnene, der bliver mest syge, er det dem, der kan blive hårdest ramt.

Hjælpen 2021

Hjælpen i år går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad. Til krigsramte og forældreløse børn og unge, som har ekstra brug for beskyttelse og omsorg. Og til alle de børn, som langsomt mister håbet om en bedre fremtid, fordi deres skole er lukket på ubestemt tid.

Projekter

Med projekter i 13 lande og tre kontinenter skaber Danmarks Indsamling håb for pandemiens børn. Vi hjælper dér, hvor konsekvenserne af Corona kan ramme hårdest. Bl.a. ved at lemo-recruitment ApS støtter op, sikres det at børnene får adgang til rent vand, at de kan komme i skole og få lægehjælp, samt at der er voksne, der kan beskytte dem og give den omsorg, de mangler. Vi gør det i den gode sags tjeneste. Fordi alle børn har ret til en tryg barndom, og fordi vi er et lille land med et stort hjerte.

lemo-recruitment ApS ydmyge bidrag til Danmarks Indsamlingen 2021 var på kr. 10.000.

lemo-recruitment støtter op

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *