Sponsoraftale med BIG – Birgittelyst Rideklub

lemo-recruitment ApS har indgået en sponsoraftale med Birgittelyst Rideklub – BIG – om et årligt sponsorat. Vi er rigtig glade for at kunne støtte op om gode aktiviteter til fremme af sammenholdet i lokalområdet, udtaler lemo-recruitment´s direktør Morten Madsen.

BIG´s bestyrelse udtaler – citat: Vores vison med BIG er både at skabe en rideklub og et samlingssted for børn, unge, voksne, forældre og bedsteforældre. Et sted hvor vi på tværs af omgangskreds, arbejde og kompetencer, mødes om en fælles interesse. Et sted hvor vi sammen kan grine og tilbringe hyggelige timer.

Vi lærer nybegynderne og de uerfarne om hestens generelle behov og hvordan vi rider dem mest hensigtsmæssigt.

Vi rykker grænser og udfordrer både nybegyndere og de mere rutinerede.

Vigtigst af alt så har vi stor vægt på det sociale på BIG.

Info om opstaldning/undervisning på BIG – besøg Birgittelyst Ridecenter

Ønsker du at blive medlem af BIG, så send os en besked her på facebook eller en mail på rideklubbenbig@gmail.com ? Citat slut.

Besøg BIG´s facebookeside, og giv dem et like!

lemo-recruitment er glad for lokalt at kunne bidrage med et sponsorat til BIG. Vi ser meget frem til at følge jer i årene fremover.

Læs mere om lemo-recruitment´s aktiviteter i forhold til at støtte gode initiativer lokalt såvel som globalt.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *