Vi er med Team Rynkeby i Paris i 2022

lemo-recruitment ApS er Bronce Sponsor for Team Rynkeby i 2022. Endnu engang et bidrag til FN´s verdensmål.

KRITISK SYGE BØRN

Team Rynkeby cykler for, og støtter herved, børn med kritisk sygdom. Vi er med Team Rynkeby i 2022.

lemo-recruitment ApS er Bronce Sponsor for Team Rynkeby i 2022. Endnu engang et bidrag til FN´s verdensmål, denne gang nr. 3 – sundhed og trivsel.

DELTAGERE BETALER SELV

Deltagerne på Team Rynkeby dækker selv de udgifter, der er forbundet med at deltage på cykelholdet. Samtidig dækker Eckes-Granini via sine brands, Rynkeby, God Morgon og hohes C, projekts centrale omkostninger sammen med de organisationer, der modtager penge. Det betyder, at alle indsamlede midler går til de organisationer, som Team Rynkeby Fonden samarbejder med i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.

I Danmark støtter Team Rynkeby to formål: Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2021 blev der samlet kr. 18.255.499 ind til Børnecancerfonden og kr. 5.579.326 til Børnelungefonden.

HØJE FORVENTNINGER

Hos Team Rynkeby Fonden er den danske landechef, Jesper Bjerg, dybt taknemmelig over den støtte og opbakning de 21 danske Team Rynkeby-hold bliver mødt med, og han har også høje forventninger til velgørenhedsprojektet i den forestående sæson. 

Det er fantastisk at se, at så mange virksomheder fortsat involverer sig i vores arbejde for kritisk syge børn og deres familier. Vi tager hul på en spændende sæson, hvor vi byder velkommen til flere hold i flere lande, så vi håber at kunne skabe endnu et stort indsamlingsresultat og hjælpe endnu flere børn med kritisk sygdom og deres familier, siger Jesper Bjerg og fortsætter.

– Og set i lyset af de forgangne sæsoner, som har været præget af Covid-19, bliver det også helt fantastisk atter at kunne cykle til Paris, så vi glæder os til at give deltagerne en oplevelse, som de sent vil glemme. Og så glæder vi os naturligvis til, at vi skal ud på landevejene og vise vores fantastiske sponsorer frem, siger han.

FAKTA

Team Rynkeby består i år af 2.225 cykelryttere og 360 hjælpere fordelt på 65 hold fra ni lande. Gennem 20 år har Team Rynkeby indsamlet 550 millioner kroner til børn med kritisk sygdom.

Avatar photo
MML

Morten Madsen har mere end 20 års erfaring som Koncern HR-chef og Rekrutteringsansvarlig. Han har en HRD erhvervsdiplomuddannelse, er uddannet Business Coach og er certificeret i GARUDAs og Thomas International´s personprofilværktøjer.